Δυάδα λάτιν!

Το Stoiximaview προτείνει δύο αγώνες για στοίχημα...

Δύο ματς από τα λάτιν πρωταθλήματα, έχει επιλέξει για σήμερα το stoiximaview.gr.

Εστουδιάντες – Σαν Λορένσο (01:00): Δεν μπόρεσε να πάρει νίκη για δεύτερο σερί ματς και την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με την Σέντραλ Κόρδοβα εκτός έδρας. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 18′, αλλά δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα για την ισοφάριση στο 23′. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της, καθώς μέχρι στιγμής μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα δεν σκόραρε και έδειξε να έχει δυσκολίες κόντρα σε καλά οργανωμένες άμυνες. Ξέρει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια τώρα και πρέπει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Σαν Λορένσο, αλλά γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας που υπάρχει.

Εστουδιάντες – Σαν Λορένσο (01:00): Από το κακό στο χειρότερο πάει η Σαν Λορένσο, η οποία έχει ξεμείνει με μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας κόντρα στην Αλντοσίβι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με απευθείας φάουλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πίεσε στο δεύτερο για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκεί που πίστεψε ότι πήρε τον βαθμό, έδειξε αρκετά αφελής, καθώς στην τελευταία φάση του ματς δέχθηκε αντεπίθεση και ηττήθηκε. Ακολούθησε παιχνίδι για το κύπελλο, όπου αποκλείστηκε με 2-0 από την Ντεφένσα. Ο Νταμπόβε είναι σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας έγραψε στα social media ότι αυτό που βλέπουν στο γήπεδο είναι κακό.

Εστουδιάντες – Σαν Λορένσο (01:00): Η Εστουδιάντες αναζητά απαντήσεις και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην απογοητευτική Σαν Λορένσο. Η «σικλόν» πάει από το κακό στο χειρότερο και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πάμε στοίχημα με τον άσο σε απόδοση 2.30, για την πιο στρωμένη Εστουδιάντες.

Ουρακάν-Χιμνάσια Λα Πλάτα: Το λέει και η παράδοση

Ουρακάν-Χιμνάσια Λα Πλάτα (03:15): Στο Μπουένος Άιρες για το πρωτάθλημα της Αργεντινής διεξάγεται μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το στοίχημα από το κουπόνι της Δευτέρας. Η Ουρακάν φιλοξενεί τη Χιμνάσια Λα Πλάτα σε μια τοπική μονομαχία. Στην ένατη θέση με επτά βαθμούς η Ουρακάν μετά από έξι αγωνιστικές, δύο θέσεις πιο πάνω η Χιμνάσια Λα Πλάτα με 9 βαθμούς στο ίδιο σύνολο αγώνων. Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν Goal/Goal.

Ουρακάν-Χιμνάσια Λα Πλάτα (03:15): Αλλαγή πλεύσης στην Ουρακάν, αφού παύει να καθοδηγείται από το υπηρεσιακό δίδυμο Ρινάλντι – Κάσας. Τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Φρανκ Κουντέλκα. Επιστρέφει σ’ αυτή και στον πάγκο της μετά το 2014 που είχε ένα πέρασμα.

Το κλίμα διαφοροποιείται πλέον, επικρατεί θετική διάθεση και τα μόνα μπόνους που ζήτησε είναι αυτά για την κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή και σε μια πορεία στο Κύπελλο. Χαρακτηριστικό της πίστης που έχει στην ομάδα είναι ότι δεν μπήκε μπόνους για τη σωτηρία.

Το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι τον Δεκέμβριο με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα έτος. Στο τελευταίο χρονικά ματς αυτό με την Ατλέτικο Τουκουμάν (1-1) πριν 4 μέρες που παίχτηκαν τα τελευταία 18 λεπτά του εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής, αφού τότε είχε ματαιωθεί λόγω μπλακ άουτ.

«Αυτός ο σύλλογος μου δίνει την ευκαιρία να είμαι χαρούμενος» ήταν τα πρώτα λόγια του Κουντέλκα ενόψει του ντεμπούτου του που έκανε λόγο για νέα πρόκληση και όχι επανεκκίνηση. Δεν παίζουν οι βασικοί Χέτσε (χαφ) και Μπριάσκο (επιθετικός) λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες τους.

Κατά μια μέρα ξεκούραστη η Χιμνάσια Λα Πλάτα, που προέρχεται από ματς Κυπέλλου κόντρα στη μικρούλα και ερασιτεχνική Ντοκ Σαντ. Δεν υπάρχουν και πολλά σχόλια να γίνουν για το ματς, το τελικό 5-0 είναι ενδεικτικό της εικόνας που έβγαλε στο χορτάρι. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη και τέταρτη ματς που παρέμεινε αήττητη, αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 με την Ατλέτικο Τουκουμάν στο πρωτάθλημα. Πιθανό το ροτέισον απόψε, θα ξεκινήσει βασικός πάντως ο σταρ Λούκας Μπάριος, ενώ ο αμυντικος Κορονέλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Με κορονοϊό (ασυμπτωματικός) ο back up τερματοφύλακας Ινσφράν (1 συμμετοχή). Στα τεστ που διενεργήθηκαν, όλοι οι υπόλοιποι ανιχνεύθηκαν αρνητικοί στον ιό, όπως και το προπονητικό επιτελείο.

Ουρακάν-Χιμνάσια Λα Πλάτα (03:15): Βελτιωμένο κλίμα στη γηπεδούχο, που έτσι και αλλιώς προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και έχει βελτιωθεί δημιουργικά. Η Χιμνάσια προέρχεται από τονωτικές νίκες από την άλλη. Η μπίλια μπορεί να σταματήσει παντού. Πάντως, είναι ματς που παραδοσιακά έχει γκολ. Πάμε στοίχημα με το Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 1.94.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από