Κίνα: Ομάδα έβαλε αλλαγή τον ιδιοκτήτη της (pic)

Μία ομάδα στην Κίνα αποφάσισε να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στην αντίπαλο της, περνώντας ως αλλαγή τον... ιδιοκτήτη της.

Ο αγώνας της Ζίμπο Κούτζου με την Σιτσουάν Τζιουνιού, στην Κίνα και την Β’ κατηγορία της χώρας, έγινε viral, όχι όμως για τις φοβερές επιδόσεις των παικτών, ή για κάποιο φαντασμαγορικό σκορ.

Το «δεκάρι» της γηπεδούχου, Σίχουα Χε, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να βρει το νικητήριο γκολ. Ήταν κάποιο απίστευτο ταλέντο από τις ακαδημίες; Όχι. Αποτελούσε ένα όνομα ποδοσφαιριστή που ήρθε ως «μπάμ» για το κλαμπ; Ούτε.

Ο λόγος που έγινε γνωστός; Το γεγονός πως, όντας ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, αποφάσισε να θυσιαστεί για να πάρει εκείνος και οι συμπαίκτες του ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, βέβαια και ο Χε δεν κατάφερε να ανεβάσει βαθμολογικά Ζίμπο Κούτζου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Πάντως, προς υπεράσπιση του, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε τις επόμενες αγωνιστικές, η ομάδα του συνέχισε το αρνητικό σερί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από