Μπερμπάτοφ : Απαξιώνει τον Ντέιβιντ Τζέιμς

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε καυστικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή του στην Κεραλά Μπλάστερς, Ντέιβιντ Τζέιμς. O πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Μπενγκαλούρου για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του ινδικού πρωταθλήματος, απαξίωσε τον 47χρονο τεχνικό. Ο Τζέιμς […]

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε καυστικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον παλαίμαχο Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή του στην Κεραλά Μπλάστερς, Ντέιβιντ Τζέιμς.

O πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο Μπενγκαλούρου για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του ινδικού πρωταθλήματος, απαξίωσε τον 47χρονο τεχνικό. Ο Τζέιμς ανέλαβε πριν λίγο καιρό την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, η Κεραλά Μπλάστερς είναι η πρώτη ομάδα που κοουτσάρει σαν κανονικός προπονητής, καθώς μόλις ολοκλήρωσε την καριέρα του στον σύλλογο, αποτέλεσε παίκτη-προπονητή μέχρι να πάρει επίσημα τα κλειδιά του.

Με την ήττα εκείνη, η ομάδα του Τζέιμς απέτυχε να προκριθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς τερμάτισε έκτη στη βαθμολογία (περνούν οι πρώτοι τέσσερις). Μετά το ματς, ο Μπερμπάτοφ ανάρτησε ιστορία στο Instagram με απαξιωτικά σχόλια για τον προπονητή του όπως, «κάκιστος νέος προπονητής», «κάκιστες τακτικές συμβουλές».

Δείτε το ποστ του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από