Ο Καράσκο έσωσε τη ζωή του Γκαϊτάν μετά από σύγκρουση με αντίπαλο!

Απίστευτες σκηνές στο κινεζικό πρωτάθλημα, όταν ο Γιανίκ Καράσκο, έσωσε τη ζωή του Νίκο Γκαϊτάν, όταν μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, γύρισε η γλώσσα του τελευταίου.

Σε μια αναμέτρησης της κινεζικής Superleague, κατά τη διάρκεια μιας ανύποπτης φάσης, ο Νίκο Γκαϊτάν έπεσε πάνω σε έναν αντίπαλό του κατά τη διάρκεια μιας διεκδίκησης και στη συνέχεια σωριάστηκε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γανίκ Καράσκο που ήταν κοντά στην φάση αμέσως αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και έτρεξε κοντά στον πεσμένο συμπαίκτη του, γυρνώντας το κορμί του σε θέση ανάνηψης κάνοντας, σιγουρευμένος παράλληλα ότι δεν θα καταπιεί τη γλώσσα του. Η ζωή του Αργεντινού πλέον δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Οι δύο… πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι συμπαίκτες από τον καιρό που φόραγαν τα ροχιμπλάνκος της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον Γενάρη πήραν μαζί μεταγραφή για την Κίνα και την Ντάλιαν Γιφάνγκ, η οποία ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν αφού μετράει τρεις σερί ήττες στα πρώτα ματς, μη έχοντας ακόμα σκοράρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από