Ο Μπεν «χάλασε» το ντεμπούτο του Ζέεντορφ στην εθνική Καμερούν (vid)

Οι Κομόρες έφτασαν πολύ κοντά σε τεράστια νίκη, καθώς προηγήθηκαν κόντρα στο Καμερούν του Ζέεντορφ με εξαιρετικό πλασέ του Μπεν, όμως ισοφαρίστηκαν δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Βασικός για τους φιλοξενούμενους ο Μπανανά.

Ο Μοχάμεντ Μπεν ήταν το πρόσωπο που «τσαλάκωσε» το ντεμπούτο των Κλάρενς Ζέεντορφ και Πάρτικ Κλάιφερτ (βοηθός) στον πάγκο της εθνικής Καμερούν, καθώς χάρη σε γκολ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, οι Κομόρες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους Καμερουνέζους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2019.

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με εξαιρετικό πλασέ και γυρίζοντας δύσκολα το σώμα του προς τη σωστή κατεύθυνση, έπειτα από φοβερή ενέργεια και πάσα του Γιουσέντ Σελαμανί, με τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο παρακάτω βίντεο. Ο Στεφάν Μπαοκέν διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80ό λεπτό, σε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, έτσι το σύνολο του Ζέεντορφ απέφυγε… παρά τρίχα ένα ακόμα πιο ισχυρό σοκ, όπως θα ήταν το σενάριο της ήττας.

Σε θέση βασικού αγωνίστηκε ο Γιαγιά Μπανανά του Πανιωνίου, στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του στην αποστολή των Καμερουνέζων. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με Μαλάουι και Μαρόκο, ωστόσο ο Καμερούν έχει προκριθεί ήδη στην τελική φάση, καθότι θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Στόχος του Ζέεντορφ είναι να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών το Καμερούν εντός Αφρικής, αλλά και να φτάσει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Δείτε βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από