Στην… αντεπίθεση ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε μετά τα όσα ακούστηκαν για εκείνον ύστερα από την παρουσία του σε τουρνουά πόκερ.

Πριν από μερικές μέρες, ο Νεϊμάρ βρέθηκε σε τουρνουά πόκερ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά σχόλια για τον Βραζιλιάνο και το αν δείχνει αδιάφορος για ακόμη μία φορά.

Ο 34χρονος σούπερ σταρ ανέβασε ένα βίντεο από την προπόνησή του και στη συνέχεια ανάρτησε άλλο ένα απαντώντας σε όσα ακούστηκαν. Αρχικά τόνισε ότι πήγε στο τουρνουά στο ρεπό του, ότι η Σάντος ήταν ενήμερη, ενώ αναρωτήθηκε αν μπορεί να προπονηθεί ή θα επικριθεί κι γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης: «Ανταλλαγή Γιόκερες – Άλβαρες πρότεινε η Άρσεναλ στην Ατλέτικο»

Η τοποθέτηση του Νεϊμάρ:

«Προπονήθηκα το πρωί. Δεν ταξίδεψα γιατί μόλις είχα επιστρέψει στις προπονήσεις και την επόμενη ημέρα είχα ρεπό. Τώρα ετοιμάζομαι ξανά για προπόνηση, αλλά θέλω να σας ρωτήσω: μπορώ να προπονηθώ ή θα συνεχίσετε να με επικρίνετε και γι’ αυτό; Κοιτάξτε τη δουλειά σας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από