Λιμπερταδόρες: VAR-εσε πέναλτι στο 95′ και πήγε τελικό η Ρίβερ (vid)

Ανατροπή βγαλμένη από τα πιο τρελά της όνειρα πέτυχε η Ρίβερ μέσα στην έδρα της Γκρέμιο (2-1) χάρη σε γκολ στο 82' και το 95' με πέναλτι μέσω VAR και προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες! Πιθανός ο τελικός με Μπόκα!

Η Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες χάρη σε εκπληκτική ανατροπή! Η Γκρέμιο είχε φύγει νικήτρια με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο «Μονουμεντάλ», στη ρεβάνς προηγήθηκε με 1-0 και όλα έδειχναν πως έχει κλείσει θέση για τον τελικό. Η Ρίβερ όμως με επική ανατροπή κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση με πέναλτι από VAR, που κέρδισε ο Νάτσο Σκόκο, στο 95′.

Η Γκρέμιο προηγήθηκε στο 36′ με τον Γκόμεζ και έδειξε να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση. Η Ρίβερ όμως δεν τα παράτησε ποτέ και στο 82′ με κεφαλιά του Μπορέ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα. Ο Σκόκο έκανε ένα σουτ και μετά από τις διαμαρτυρίες του ίδιου και των συμπαικτών του, ο διαιτητής να έκανε χρήση του VAR για να διαπιστώσει αν υπήρξε χέρι. Τότε φάνηκε πως ο Μπρεσάν βρήκε όντως τη μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Γκρέμιο να δει και τη 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Το πέναλτι εκτελέστηκε τελικά στο 95΄ από τον Μαρτίνες ο οποίος έγινε και ο ήρωας της Ρίβερ, γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του!

Μάλιστα στον τελικό είναι πολύ πιθανό να δούμε το Superclásico, καθώς αύριο τα ξημερώματα (1/11, 02:45) η Παλμέιρας φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς η οποία είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=2mxmbqzNT70

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από