Το συγκινητικό αντίο του Ντρογκμπά στο ποδόσφαιρο (pic)

O Nτιντιέ Ντρογκμπά βάζει τέλος στην τεράστια καριέρα του και αποχαιρετά το ποδόσφαιρο με ένα άκρως συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.

Tέλος σε μια τεράστια καριέρα γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και μεγάλες στιγμές έβαλε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα κι έπειτα από 1,5 χρόνια στην Phoenix Rising στις ΗΠΑ, όπου βρισκόταν με την ιδιότητα του παίκτη – ιδιοκτήτη.

Συνολικά αγωνίστηκε σε εννέα ομάδες ενώ αυτή που τον σημάδεψε όσο καμία ήταν φυσικά η Τσέλσι. Με τους «μπλε» κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Champions League και συνολικά πέτυχε 164 τέρματα σε 381 ματς σε δύο θητείες.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, με την οποία λέει αντίο στον ποδοσφαιριστή Ντιντιέ, έβαλε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, όταν ξεκινούσε, πίσω στο 1989 και έγραψε:

«1989 ή εκεί που άρχισαν όλα!! Όταν σκέφτομαι τα τελευταία 20 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας μου, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για το τι έχω κατακτήσει ως παίκτης κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς αυτό το ταξίδι με διαμόρφωσε ως άνδρα.

Εάν κάποιος σας πει πως τα όνειρά σας είναι πολύ μεγάλα, απλά πείτε ευχαριστώ και δουλέψτε σκληρότερα και εξυπνότερα για να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Να πιστεύετε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τις ομάδες και τους οπαδούς που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έκανα ένα τέτοιο ταξίδι.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και αγάπη στην οικογένειά μου, την προσωπική μου ομάδα για τη στήριξή τους σε όλη την καριέρα μου με τα όποια σκαμπανεβάσματά μου.

Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο και ελπίζω ο Θεός να με ευλογήσει τόσο πολύ όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από