Υπέταξε την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου και πήγε τελικό η Φλαμένγκο (3-1)

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων θα αγωνιστεί η Φλαμένγκο αφού επικράτησε με 3-1 της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ημιτελικό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

H Φλαμένγκο επικράτησε με 3-1 της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι Άραβες άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Αλ Ντοσαρί να κάνει το 1-0 με πλασέ από το σημείο του πέναλτι αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Αλ Χιλάλ.

Αρχικά ο Ντε Αρασκαέτα έκανε στο 1-1 για την Φλαμένγκο στο 49′ με κοντινό πλασέ και στο 79′ ήρθε η ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά του Ενρίκε που έκανε το 2-1.

Ο Αλμπουλαϊχί με αυτογκόλ στην προσπάθεια να διώξει έκανε το 3-1 για τους Βραζιλιάνους ενώ στο 83′ αποβλήθηκε ο Αντρέ Καρίγο με απ’ ευθείας κόκκινη.

Φλαμένγκο: Άλβες, Κάιο, Μάρι, Έβερτον Ριμπέιρο, Αράο, Ζέρσον (74’ Ντιέγκο), Ντε Αρασκαέτα (90+3’ Πίρις Ντα Μότα), Φιλίπε Λουίς, Ραφίνια, Μπαρμπόσα, Μπρούνο Ενρίκε (89’ Βιτίνιο)

Αλ Χιλάλ: Αλ Μαϊούφ, Γιανγκ ΧΙούν Σου, Αλ Μπουράικ, Αλ Σαχρανί, Αλμπουλαϊχί, Εδουάρδο, Καρίγιο, Κουεγιάρ, Αλ Ντοσαρί (83’ Αλ Αμπίμπ), Τζιοβίνκο, Γκομίς (90+3’ Οταΐφ).

https://www.youtube.com/watch?v=pKaLW78sxaE

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από