ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα μαγικά χαρτάκια για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1) μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με τη διάθεσή τους να συνεχίζεται και αύριο.
Όπως είναι λογικό, το ζευγάρι Ολυμπιακού–ΑΕΚ συγκεντρώνει τα πιο πολλά βλέμματα και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τόσο λόγω της μάχης των δύο στο πρωτάθλημα, όσο και για τον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού με περιπετειώδη τρόπο στο ΟΑΚΑ στα ημιτελικά.
Κάπως έτσι έχουν κάνει… φτερά το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων με μόλις 4500 να έχουν μείνει ακόμα απούλητα, για αυτό και η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και αύριο. Συγκεκριμένα από τα 10 το πρωί μέχρι και το ματς με την Ξάνθη στο Γ. Καραϊσκάκης στις 19:30 ρο απόγευμα.
Κάπως έτσι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν αύριο στο γήπεδο για το ματς πρωταθλήματος με τους Ακρίτες, θα μπορούν να αγοράσουν και τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ένωση.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από