Ολυμπιακός : Αλλαγές, 4-4-2 και Λαλά – Σωκράτη από τον Μαρτίνς

Οι σκέψεις του Πορτογάλου του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα του Κυπέλλου με τον Αρη - Τι 11άδα ετοιμάζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αρη (21:30), το πρώτο από τα δύο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Παπασταθόπουλο και Λαλά, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, άφησε εκτός αποστολής τους Σα, Εμβιλά, Ανδρούτσο, Βαλμπουενά και Μπρούμα, με τον Ιβηρα να ετοιμάζει 11άδα… Κυπέλλου για το αποψινό παιχνίδι με τον Αρη.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2, έχοντας τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Τιάγκο Σίλβα και Μπουχαλάκης, με τους Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τους Κάιπερς και Χασάν στην επίθεση.

Οι Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνης, Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί ως εναλλακτικές επιλογές, για να τους χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι εμπιστεύεται απόλυτα όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τους δίνει τη δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητές τους.

Παράλληλα, δίνει ανάσες σε βασικούς ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Europa League, αφού την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Ετσι, εάν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη, θα παραταχθεί με την εξής 11άδα: Κρίστινσον – Λαλά, Σωκράτη, Μπα, Χολέμπας – Μπουχαλάκη, Τιάγκο, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι – Χασάν, Κάιπερς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από