Ξένοι διαιτητές σε Λεωφόρο και Βικελίδης

Η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και στο Άρης - Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς Κυπέλλου το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Συγκεκριμένα, ξένος διαιτητής θα διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, όπως και το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη την Πέμπτη.

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ορίστηκε ο 37χρονος Ρώσος, Κιρίλ Λεβνίκοφ, άπειρος από ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού έχει σφυρίξει μόνο σε ένα ματς ομίλων του Europa League, ενώ η υπόλοιπη εμπειρία του περιορίζεται σε προκριματικά και Youth League. Ο Ρώσος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.

Στο Άρης – Ολυμπιακός θα βρεθεί στη χώρα μας ένας… γνώριμος πλέον διαιτητής. Ο Φινλανδός, Ματίας Γκεστράνιους από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων.

Ο Γκεστράνιους έχει σφυρίξει τέσσερα ελληνικά παιχνίδια, όλα της περσινής περιόδου. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2, το Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0.

Όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια, το Λαμία-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με VAR τον Γκεστράνιους και το Βόλος-ΑΕΚ ο Τζοβάρας με VAR τον Ευαγγέλου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από