ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming

Αφήνοντας στην... άκρη το πρωτάθλημα Βόλος και ΑΕΚ παίζουν μαζί στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα στις 18:00, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming: Ναι μεν στο πρώτο ματς του ζευγαριού η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει με 4-2, αλλά τα δύο γκολ που έβαλε ο Βόλος στο ΟΑΚΑ του δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ΑΕΚ δεν εμφανίζεται τόσο σταθερή στην άμυνά της και ο Βόλος από την πλευρά του δείχνει να έχει μία καλή ομάδα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από αγώνα πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ένα ματς το οποίο έμεινε στο 1-1 χωρίς όμως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση η ΑΕΚ. Μένοντας παράλληλα για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά και από το εντός έδρας 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχοντας πλέον πέσει μετά τις δύο σερί ισοπαλίες στην 4η θέση. Ο Βόλος από την πλευρά του είναι στην 7η θέση αρκετά μακριά από την 6η, όπου βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό μετά το εντός έδρας 2-1.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming | Οι αποστολές των ομάδων

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν υπολογίζει στις γνωστές απουσίες και ο λόγος για τους τραυματίες Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαρδέλη, Γαλανόπουλο, Μιτάι και Σιμόες. Η αποστολή αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη, Χριστόπουλο, Μαχαίρα.

Προβλήματα έχει και ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, αφού εκτός έμειναν οι Κολόμπο, Ντεντάκης, Σάντος και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Κρητικός, Δουβίκας, Μήτογλου, Μπάλλας, Τσοκάνης, Γκρίλο, Ριένστρα, Φερράρι, Περέα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Νίνης, Λογαράς, Τέκιο, Μπουένο, Μίλοκ.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 18:00 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από