ΠΑΟΚ : Με την ίδια συνταγή στη Νέα Σμύρνη, αλλά χωρίς Μάτος

Χωρίς τον Λέο Μάτος, αλλά με σοβαρότητα και πείσμα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και σε σχηματισμό θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν προπονήθηκε κανονικά, λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ανάλογα με την κατάσταση του στην προθέρμανση θα αποφασιστεί αν θα παίξει αυτός ή ο Ροντρίγκο Ρέι, ενώ στη 19αδα βρίσκεται και ο Μάριος Σιαμπάνης, αφού υπάρχει κανονισμός στο Κύπελλο να υπάρχουν δυο παίκτες κάτω των 20 ετών στην αποστολή.

Στη θέση του Λέο Μάτος που έμεινε στην Θεσσαλονίκη για να πάρει ανάσες, θα παίξει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ στα αριστερά θα πάρει φανέλα βασικού ο Μάρτσιο Αζεβέδο. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Φερνάντο Βαρέλα και Στέλιος Μαλεζάς.

Στην μεσαία γραμμή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το δίδυμο θα αποτελείται από τους Μαουρίσιο και Κάνιας, ενώ μπροστά τους, αν και δοκιμάστηκαν αρκετά πρόσωπα οι επικρατέστεροι είναι οι Μακ (αριστερά), Λημνιός (δεξιά) και Πέλκας (επιτελικός μέσος). Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από