Λουτσέσκου : «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν φοβισμένοι»

Η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού μετά το 3-1 του ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος, ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ, εξέφρασε την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών δεν ήθελαν να αγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

-Αν θεωρεί πως η ομάδα του έχει κερδίσει το δικαίωμα διαχείρισης, ενόψει της ρεβάνς.

«Κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Νομίζω όπως πως η πρόκριση θα κριθεί στο ματς της Τούμπας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, αν δεν υπάρχει σοβαρότητα».

-Αν είναι πιο σημαντική η πρόκριση ή ότι οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή.

«Και τα δύο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την αντίδραση και το αποτέλεσμα. Και από το σερί των νικών μας και το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Αλλά την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

-Αν ήταν δύσκολο να παρουσιάσει η ομάδα αυτό το πρόσωπο, μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή.

«Δεν θέλω να είμαστε κολλημένοι στην Κυριακή. Εχω πει την άποψή μου. Ολοι είδαν τι συνέβη. Είμαι χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου έδωσαν  μία απάντηση. Οι νίκες μας έρχονται στο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε τα παιχνίδια. Ακόμη και στις κακές μας ημέρες, δεν φοβόμαστε τα παιχνίδια και σεβόμαστε τους εαυτούς μας».

-Αν το ότι δεν έπαιξε ο Μάτος, ήταν μία κίνηση σχεδιασμένη με πλάνο ότι θα γίνονταν το ματς της Κυριακής.

«Είχε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Εμεινε στη Θεσσαλονίκη και να κάνει μια καλή προπόνηση. Δεν υπάρχουν βασικοί παίκτες. Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός, δεν θα βελτιώνονταν».

-Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σερί. Δείχνει ανίκητος. Θέλετε νίκες ή καλές εμφανίσεις, όσο πλησιάζουμε στο τέλος;

«Όλα είναι συνδυασμός. Τα καλά αποτελέσματα θέλουν καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη δουλειά που κάνουμε. Είναι θέμα φιλοσοφίας. Μπορεί να έχεις παίκτες που να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αν υπάρχει σωστή νοοτροπία και φιλοσοφία, μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα»

-Αν είναι εύκολο να μην σκέφτονται στον ΠΑΟΚ ότι το πρωτάθλημα μπορεί να κριθεί στα δικαστήρια. 

«Οι παίκτες ξέρουν πως την Κυριακή  έγινε μία τεράστια νίκη. Οι  αντίπαλοι παίκτες ήταν φοβισμένοι να παίξουν και αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να έχει μία ομάδα. Ετσι είμαστε δυνατοί σαν σύνολο»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από