Λάρισα – ΑΕΚ : Η κριτική της ΑΕΚ

Η κριτική της Ένωσης για το ματς με την ΑΕΛ.

Οι λάθος επιλογές του Χιμένεθ, ο αρνητικός Αϊντάρεβιτς, ο «σφιγμένος» Χουλτ και οι διασωθέντες Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος. Διαβάστε την κριτική της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Μπάρκας: Έκανε δύο καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη φάση του 2-1 θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Mπακάκης: Δεν βοήθησε πολύ δημιουργικά, μένοντας αρκετά πίσω. Ανασταλτικά ήταν καλός και εξουδετέρωσε τον Κριζμάν, που ήταν και ο παίκτης της Λάρισας που υπολόγιζε περισσότερο η ΑΕΚ.

Βράνιες: Έβγαλε ξανά μπόλικο πάθος στο γήπεδο, ενώ πολλές φορές βγήκε αρκετά έξω από την άμυνα, για να καθαρίσει φάσεις. Κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες που έδωσε.

Λαμπρόπουλος: Πρωταγωνίστησε στη φάση που κέρδισε το πέναλτι η Λάρισα, πηγαίνοντας κάπως άτσαλα πάνω στον Ναζλίδη. Ενώ γενικά έδειξε να έχει επηρεαστεί από την αγωνιστική απραξία.

Xoυλτ: Συνεχίζει να δείχνει «σφιγμένος», με τον Σουηδό μπακ να κοιτάζει περισσότερο τα ανασταλτικά του καθήκοντα και να μην κάνει τις γνωστές επελάσεις του από αριστερά.

Μοράν: Έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Παίζοντας ως «κόφτης» έκλεψε πολλές μπάλες, ενώ έβγαλε και έναν δυναμισμό στο παιχνίδι του που δεν είχαμε δει ξανά.

Αϊντάρεβιτς: Προσπάθησε να κουβαλήσει την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση, όμως ήταν στατικός και επιχειρούσε κυρίως ασφαλείς πάσες. Χωρίς να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της Ένωσης.

Μασούντ: Σκόραρε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα και έβγαλε μεγάλη διάθεση στο γήπεδο. Παίζοντας είτε ως σέντερ φορ, είτε ως δεκάρι.

Μπακασέτας: Έδειχνε να ψάχνει πατήματα και ρόλο στο γήπεδο, με την παρουσία του να περιορίζεται σε κάποια άστοχα σουτ.

Χριστοδουλόπουλος: Ήταν πολύ δραστήριος, είδε μια προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι και κυνήγησε με λύσσα ένα γκολ. Παρότι δεν το πέτυχε, ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης.

Κλωναρίδης: Ξεκίνησε το παιχνίδι με όρεξη, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος έχανε τον ρυθμό του. Με αποτέλεσμα να αποτελέσει και την πρώτη αλλαγή του Χιμένεθ.

Γαλανόπουλος: Έδωσε τρεξίματα στην ΑΕΚ, σε ένα σημείο που η ΑΕΛ είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε για ένα ακόμα γκολ. Με τον Γαλανόπουλο να βοηθά την Ένωση να πάρει μέτρα και να ισορροπήσει το ματς.

Γκάλο: Δεν μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ είχε συμμετοχή στη φάση του 2-1 της ΑΕΛ, χάνοντας τον αντίπαλο και τη θέση του.

Μανόλο Χιμένεθ: Οι πολλές απουσίες περιόρισαν τις επιλογές του για την ενδεκάδα, όμως φάνηκε πως το 4-2- 3-1 με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν… τσουλούσε. Άργησε να παρέμβει στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να πάρει τον έλεγχο και να φτάσει στην ανατροπή. Δεν του βγήκε η επιλογή του Αϊντάρεβιτς, ενώ κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έκανε 3 η αλλαγή, σε ένα ματς που η εικόνα της Ένωσης δεν ήταν καλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από