Όλα τα γκολ της φάσης των «16» του Κυπέλλου

Γκολ και φάσεις από τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου, που έγιναν την Τετάρτη (1/12).

Την Τετάρτη(1/12) άνοιξε η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με την διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών. Η μεγάλη έκπληξη στα παιχνίδια του χθεσινού προγράμματος έγινε στην Βοιωτία εκεί οπού ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 επί του Ολυμπιακού.

Αντίθετα η AEK  είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Κηφισιά με το ευρύ 4-0 να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα των Βορείων προαστίων. Σπουδαία επικράτηση για τον Άρη με 3-1 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ένα αποτέλεσμα που δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στο σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 1-1 στην έδρα της ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του Βόλου στη Λεωφόρο και να πάρει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ο Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 επί της Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Τέλος τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» ολοκληρώνονται σήμερα με τις αναμετρήσεις Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας(15.00), ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός(17.00).

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2 

Άρης – ΟΦΗ 3-1

Παναθηναϊκός – Βόλος 2-1

ΑΕΚ – Κηφισιά 4-0

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από