Γιαννούλης : «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με αφορμή τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θεωρεί πως οι ασπρόμαυροι έχουν επιπλέον κίνητρο με όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και στις δικαστικές αίθουσες.

Ο πλάγιος αμυντικός του ΠΑΟΚ που την φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ατρομήτου μίλησε στο Μετρόπολις για τη σεζόν που τελείωσε και την δική του παρουσία στην ομάδα του Περιστερίου: «Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, θέλω κάθε χρονιά να γίνομαι καλύτερος. Δεν είναι μόνο το ατομικό, η ομάδα πήγε φανταστικά, δεν το περίμενε κανείς και υπήρχε ένα τρομερό κλίμα που σε κάνει να νιώθεις ακόμη καλύτερα».

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη 4η θέση στον Ατρόμητο: «Όλοι είχαμε φιλοδοξίες να πάμε πολύ ψηλά, το οικογενειακό κλίμα είναι ένα ακόμη θετικό που μας έδωσε δύναμη για αυτή τη χρονιά».

Για τον Κάναντι: «Ο κ. Κάναντι είναι η βάση για να γίνει μια τέτοια χρονιά, ένας πολύ καλός προπονητής με διαφορετική νοοτροπία από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Στην αρχή για αυτό και η ομάδα άργησε να βρει τα πατήματά της, είναι άνθρωπος πάνω από όλα, μπορείς και συνεννοείσαι, σε καταλαβαίνει ως ποδοσφαιριστή και βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό».

Για την παρουσία των τριών δανεικών από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο: «Από τη πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε η ομάδα, δεν υπήρχε κανένα θέμα που ήμασταν δανεικοί και αυτό μας έκανε να αισθανθούμε καλά και να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Εγώ έχω ένα ακόμη χρόνο δανεισμού στον Ατρόμητο, όμως ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ζητήσει να επιστρέψω. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, δεν γνωρίζω κάτι, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Στόχος μου είναι να πάρω μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα γίνουν συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες θα καταλάβω πως βλέπει ο προπονητής και ποιος θα είναι ο ρόλος μου και έτσι θα αποφασίσουμε από κοινού αν θα συνεχιστεί ο δανεισμός ή θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο αφού έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν πήρε το πρωτάθλημα λόγω δικαστικών αποφάσεων. Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσει χαρά στον κόσμο του και νομίζω πως θα καταφέρει κιόλας. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες, έχει επιπλέον κίνητρο ο ΠΑΟΚ με όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα δείξει επιπλέον ζήλο στο γήπεδο».

Για τον ΠΑΟΚ που δείχνει φρέσκος και την ΑΕΚ που δείχνει πιο κουρασμένη: «Παίζει κάποιο ρόλο όμως όταν μπαίνεις σε έναν τελικό δεν σκέφτεσαι την κούραση. Όταν έχεις τα ψυχικά αποθέματα μπορείς να το βγάλεις στο γήπεδο, είναι η ψυχή που μετράει για να κατακτήσεις έναν τελικό».

Για τις φετινές εμφανίσεις του Ουάρντα: «Σίγουρα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα και που τον είχα συμπαίκτη και που τον είχα στην ίδια πλευρά. Ο Ουάρντα είχε δείξει τα προσόντα του και στον ΠΑΟΚ και στον Παναιτωλικό, όταν ένιωσε καλά και του έδωσε την ελευθερία του ο Ατρόμητος τότε έδειξε τον πραγματικό του εαυτό στο γήπεδο. Θέλει να είναι κεντρικό πρόσωπο, θέλει τα βλέμματα στραμμένα πάνω του και στον Ατρόμητο το είχε αυτό. Ο προπονητής τον χειρίστηκε όπως θα έπρεπε και του έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό όπως και σε όλους τους παίκτες. Νομίζω πως μπορεί να καταφέρει στον ΠΑΟΚ αν επιστρέψει, είδα ένα πιο προσγειωμένο Ουάρντα αυτή τη χρονιά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από