Σπανός : «Αδικος ο αποκλεισμός, βασικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι ο αποκλεισμός πίκρανε την ομάδα του, αλλά πρόσθεσε ότι βασικός της στόχος είναι η εξασφάλιση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αρης ήταν ανώτερος του ΠΑΣ και παρά το γεγονός το αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο για πάνω από 50 λεπτά, δεν κατάφερε να νικήσει τους Γιαννιώτες, μένοντας στο 1-1. Ο Δημήτρης Σπανός στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς, χαρακτήρισε άδικο τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Πάντως πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους οπαδούς των κίτρινων για τη συμπαράστασή τους.

Ο προπονητής του Άρη που είδε το παιχνίδι από την εξέδρα μια και ήταν τιμωρημένος από την αποβολή του στον αγώνα με την Παναχαϊκή σχολίασε στην κάμερα της Cosmote: «Υπάρχει μια πικρία από τον αποκλεισμό, γιατί η ομάδα μου άξιζε να κερδίσει. Κάναμε καλή προσπάθεια, πιέσαμε είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν προκριθήκαμε και τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: «Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος, αλλά δεν θα λέγαμε όχι σε μια πρόκριση για να συνεχίσουμε στο κύπελλο. Ήταν άδικος ο αποκλεισμός, ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράστασή του και τώρα να ανταποδώσουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα».

Τέλος σχολίασε την δική του παρουσία στην εξέδρα ομολογώντας ότι: «Είναι άσχημο και δύσκολο για έναν προπονητή να κοουτσάρει από έξω…»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από