Κέρκυρα – ΟΦΗ 0-3

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα ως πρώτος, πέρασε ο ΟΦΗ, μετά την εύκολη νίκη του με 3-0 επί της Κέρκυρας, χάρη σε γκολ των Κοιλιάρα, Ντίνα και Βουό.

Με δύο γρήγορα γκολ (8’ και 13’) κι ένα ακόμη στο 84’ ο ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολη τη νίκη-πρόκριση, επικρατώντας στην Κέρκυρα της ομώνυμης ομάδας με 3-0 για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ο ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου εξασφάλισε την πρόκριση της ως πρώτη, καθώς έφτασε τους 7, ενώ ακολούθησαν η Ξάνθη με 4 (προκρίθηκε ως 2η μετά την ήττα της στον Βόλο), η Κέρκυρα με 3β. και η Νίκη Βόλου με 3β.

To σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Ντίνας έσπασε τη μπάλα στον Κοιλιάρα και αυτός με σουτ-κεραυνό από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του Αθανασόπουλου για το 0-1.

Μόλις 5 λεπτά αργότερα (13’) οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντίνα, ο οποίος πήρε την επαναφορά από επέμβαση του Αθανασόπουλου και πλάσαριε σε κενή εστία για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στη συνέχεια της αναμέτρησης όπως αυτές με τον Σασι στο 27΄ και το 61’, στο 52’ με τον Βουό, ενώ σκόραραν για Τρίτη φορά στο 84’. Συγκεκριμένα

Ο ΟΦΗ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μιχόγεβιτς με κεφαλιά – πάσα έδωσε στον Βουό, με τον τελευταίο να κερδίζει με πλασέ τον Αθανασόπουλο

Στο 81′ είχαμε πάντως μια καλή στιγμή για την Κέρκυρα, όταν ο Τουράμ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μότα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Μότα, Ινάσιο – Αργυρόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (70΄ Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (79΄ Τουράμ), Νίκιτς, Ινάσιο (79΄ Σιατραβάνης), Μίσκου
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (65΄ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Σάσι, Ντίνας (74΄ Νοικοκυράκης), Βουό (87΄ Καλαϊτζάκης)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία του ομίλου:
Κέρκυρα-ΟΦΗ 0-3
Νίκη Βόλου-Ξάνθη 1-0

Βαθμολογία:
ΟΦΗ 7
Ξάνθη 4
Κασσιόπη 3
Νίκη Βόλου 3

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από