Λουτσέσκου : «Θέλουμε και το 2019 επιτυχίες, όπως το 2018»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη φανταστική χρονιά που είχε το 2018 τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 6-0 επί του Αήττητου Σπάτων, όσο και από τη συνολική εικόνα του Δικέφαλου μέσα στο 2018.

Αρχικά τόνισε: «Το 2018 ήταν μια φανταστική χρονιά για εμάς. Ελπίζω να υπάρχουν ανάλογες επιτυχίες και στη νέα χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και να απολαύσουμε τη νέα χρονιά, όπως αυτή που φεύγει».

Για το κέρδος του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων: «Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Η στρατηγική μας είναι πολύ σημαντική. Είναι μια φανταστική σεζόν για εμάς».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς έχει νοοτροπία νικητή. Του αρέσει πολύ να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει. Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ στον κόσμο. Θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο και να σκοράρει».

Για τους Μπαλογιάννη – Λύρατζη που έπαιξαν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στην πρώτη ομάδα: «Είναι ένα κομμάτι της ομάδας μας. Πρώτο μας στόχος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι, δεύτερο στόχος μας ήταν να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από