Άρης: Τρίτος σερί αποκλεισμός από ομάδα Football League ως… Σουπερλιγκάτος

Ο αποκλεισμός-σοκ του Άρη από τον Εργοτέλη, για το Κύπελλο Ελλάδος, ήταν ο τρίτος σερί από ομάδα Football League για τους «κίτρινους», ως αγωνιζόμενοι στην Super League.

Ο Άρης προκρινόταν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ακόμη και με ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και περισσότερο είχε στο μυαλό του το αν θα πετύχει πιο πολλά γκολ από τον ΠΑΟΚ ώστε να τερματίσει πρώτος στον όμιλο, παρά στο αν θα προκριθεί. Τελικά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη υπέστη την έκπληξη της χρονιάς μέχρι τώρα, εντός συνόρων, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τους Κρητικούς και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη φορά που ο Άρης συμμετέχει στο Κύπελλο ως ομάδα Super League και μένει εκτός συνέχειας από κάποια της Football League. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-13 αποκλείστηκε από την Καλλιθέα, σε διπλούς αγώνες για την φάση των «32». Στο πρώτο ματς έχασε με 3-1 στην Καλλιθέα και η νίκη του με 2-1 στη ρεβάνς δεν ήταν αρκετή για να του δώσει την πρόκριση.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, το φινάλε της οποίας τον βρήκε μάλιστα και να υποβιβάζεται, έμεινε εκτός και πάλι σε διπλούς αγώνες, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους Βολιώτες να επικρατούν με 1-0 στο πρώτο ματς και να παίρνουν την πρόκριση με λευκή ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από