Την Πέμπτη στη Λαμία ο Δώνης, χωρίς Κάτσε, Μαυρομμάτη!

Ο ταλαιπωρημένος από τη γρίπη Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τη Λαμία χωρίς σημαντικά στελέχη του και τον προπονητή του, ο οποίος αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα μεταβεί στην πόλη της Φθιώτιδας. Επέστρεψαν στην αποστολή Μουνιέ, Κουλιμπαλί.

Με 19 παίκτες και χωρίς τον προπονητή του Γιώργο Δώνη ταξιδεύει για τη Λαμία ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή, ωστόσο, δεν ταξιδεύουν και οι Κάτσε, Μαυρομμάτης.

Αυτό αποτελεί έκπληξη, διότι ο Αλβανός διεθνής χαφ ήταν σε φόρμα πριν τη διακοπή. Ίσως να θελήσει να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Δώνης, ενόψει Ξάνθης, όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Ο 49χρονος τεχνικός με τη σειρά του, θα πάρει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μεταβεί στην πόλη της Φθιώτιδας, αφού δεν θέλει να λείψει από τον πάγκο της ομάδας.

Στην τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (Πέμπτη 10/1, 19:30) πρώτο αγώνα κυπέλλου, απουσίασαν οι Οικονόμου, Μπουζούκης, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σέχου. Αυτοί ταλαιπωρήθηκαν πιο βαριά από την ίωση και φυσικά έμειναν εκτός αποστολής. Οι πέντε ποδοσφαιριστές, πάντως, είναι καλύτερα και αναμένεται την Παρασκευή να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Γιώργος Δώνης επίσης δεν ήταν στο Κορωπί. Θα πάρει το πρωί της Πέμπτης εξιτήριο και θα μεταβεί κι αυτός στη Λαμία.

Εκτός είναι και οι τραυματίες Μακέντα, Κότσαρης, Αποστολής. Ο Ιταλός έκανε ξανά ατομικό και δεν υπολογίζεται ουσιαστικά και για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη. Στη Λαμία δεν πάει και ο Άλτμαν, αν και γυμνάστηκε κανονικά.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σερπέζης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από