Κολοβέτσιος: «Θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα από την Λαμία και έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός τόσο στην προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μετά την ήττα με 1-0 για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού επισήμανε ότι οι Πράσινοι είχαν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. «Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες λόγω των ιώσεων αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, και έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα. Δεν μπορέσαμε στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και στο δεύτερο μέρος υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο και είχαμε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για μένα. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ θεωρώ αλλά θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζουν σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο: «Για εμάς τους αμυντικούς αυτά τα ματς είναι δύσκολα η μπάλα κολλάει αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα διωξίματα τότε μπορείς να ανταποκριθείς αλλά όντως είναι τα χειρότερα γήπεδα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει δείξει δείγματα γραφής για το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι βλέψεις μας είναι υψηλές στο θεσμό του Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να το αποτυπώσουμε και στο γήπεδο. Να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από