Ο Μαρτίνς θα κάνει πολλές αλλαγές στο Κύπελλο

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και ο Πορτογάλος τεχνικός θα «φρεσκάρει» σε μεγάλο βαθμό την εντεκάδα των πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολύ μεγάλα παιχνίδια για το πρωτάθλημα (με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) αλλά και για το Γιουρόπα Λιγκ (με Ντινάμο Κιέβου) ωστόσο οι πειραιώτες καλούνται ν’ ανταποκριθούν με επιτυχία και στις υποχρεώσεις που έχουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι πειραιώτες θα κοντραριστούν εκτός έδρας την Τετάρτη με την Λαμία στο πρώτο παιχνίδι για τους «8» της διοργάνωσης και στόχος των ερυθρόλευκων είναι να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα μετατρέπει σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει πολλές αλλαγές στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο μεθαυριανό παιχνίδι, θέλοντας έτσι να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Αυτό γιατί ακολουθούν πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως προαναφέραμε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πάντως στο βασικό σχήμα τον Κώστα Φορτούνη και τον Γκιγιέρμε, καθώς οι δύο παίκτες πήραν «ανάσες» στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς δεν είχαν αγωνιστεί λόγω καρτών. Στην αρχική εντεκάδα αναμένεται να είναι ο Μεριά, ο Τσιμίκας, ο Μιράντα, ο Μασούρας και ενδεχομένως και ο Ανδρούτσος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χθες την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους είχε δώσει ρεπό μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στο Ρέντη και ξεκινούν τις προπονήσεις ενόψει των πολύ σημαντικών αγώνων που ακολουθούν.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από