Εκτεταμένο rotation για ΠΑΟΚ με συμμετοχή όλων των καινούριων παικτών

Στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να αγωνιστούν και οι έξι παίκτες που απέκτησε ο Δικέφαλος τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο σημερινό (6/2) ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (στις 19:30) με αρκετές απουσίες και εκτεταμένο rotation, καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες στους βασικούς, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (10/2).

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κάνιας και Βέρνμπλουμ (αυτός χάνει την υπόλοιπη σεζόν) αλλά και ο Λέο Ζαμπά που είχε δει κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμη ο Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή για να ξεκουραστούν τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους έξι παίκτες που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο (Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ολιβέιρα, Μίσιτς, Ενρίκε και Σφιντέρσκι.

Στην 11άδα αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Γιαννούλης (αριστερά), Τόσκα, Ίνγκασον και Λύρατζης (δεξιά) στην άμυνα, ο Ολιβέιρα με τον Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκα ως 10άρι, ο Λημνιός και ο Ενρίκε στις δύο πλευρές της επίθεσης και ο Καρέλης (ή ο Σφιντέρσκι) στην κορυφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από