Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λαμία: Με 4-4-2, 9 αλλαγές, Χουτεσιώτη και «νέους»

Με 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο και σχηματισμό 4-4-2 επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τη Λαμία, την πρώτη μεταξύ των δύο συλλόγων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Λευτέρη […]

Με 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο και σχηματισμό 4-4-2 επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τη Λαμία, την πρώτη μεταξύ των δύο συλλόγων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Λευτέρη Χουτεσιώτη και όχι στον νεοαποκτηθέντα Γιούρι Λοντίγκιν, δείχνοντας ότι εμπιστεύεται τον Ελληνα πορτιέρο. Ο Θανάσης Ανδρούτος θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ, ενώ για πρώτη φορά βασικοί ξεκινούν οι Ζιλ Ντίας και Σολσάνο.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζιλ Ντίας, Σολδάνο, Χασάν.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1093151817112915968

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από