ΑΕΚ: Εκτός Μπακασέτας-Γαλανόπουλος για τη Λαμία

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Μπακασέτα και για λόγους τακτικής τον Γαλανόπουλο για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21:30) τη Λαμία στον α’ ημιτελικό του κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει κάποιες απουσίες.

Ο Τάσος Μπακασέτας δε θα μπορέσει να δώσει το παρών, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τίθεται εκτός από την αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο «Μπάκα» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Έτσι, η επιστροφή του αναμένεται σε 10-15 ημέρες.

Εκτός για τον αγώνα με την ομάδα του Μάκη Χάβου, βρίσκεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς στην αποστολή της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται και δύο μικροί. Φυσικά, στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ δεν βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως και ο Έλντερ Λόπες, που έχει επιστρέψει όμως στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε, πως επέστρεψαν από τις τιμωρίες τους οι Πόνσε-Τσόσιτς, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Άλεφ που απουσίασε από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από