ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο Χιμένεθ για να κερδίσει

Πως κατεβαίνει η ΑΕΚ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται απόψε μπροστά σε μια ευκαιρία να δώσει μια χαρά στο τέλος της χρονιάς στον κόσμο της. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι ο πρωταθλητής και έρχεται στο άδειο ΟΑΚΑ για να κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Η ΑΕΚ το ψάχνει πολύ αυτό το Κύπελλο έστω και αν δεν της… αλλάζει πολλά στην ζωή της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή και στις τελευταίες δοκιμές του Ανδαλουσιανού τεχνικού, φανερώνουν την πρόθεσή του να παίξει με τετράδα στην άμυνα, σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1. Το πιθανότερο σχήμα θα είναι: ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης δεξί μπακ, ο Χουλτ αριστερό μπακ, ο Τσιγκρίνσκι και ο Οικονόμου στα στόπερ, ο Κρίστιτσιτς και ο Σιμόες στον άξονα, ο Μάνταλος αριστερά στην επίθεση, ο Λιβάια σε ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά, ο Μπακασέτας δεξιά στην επίθεση και ο Πόνσε σε θέση φορ.

Αν επιλέξει το 3-5-2 ο Ισπανός προπονητής του Δικεφάλου τότε θα μπει στο αρχικό σχήμα ο Γκάλο για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης θα πάει στα στόπερ και ο Μπακασέτας θα μείνει στον πάγκο.

Η Ενωση πάντως έχει δουλέψει το τελευταίο διάστημα ακόμη και σε περίπτωση έξτρα χρόνου (θα έχει έξτρα μια αλλαγή κάθε ομάδα) ή πέναλτι, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο να κριθεί οριακά ο αποψινός τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από