Παπαδόπουλος: «Δίκαια κέρδισε ο Πανιώνιος»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, αλλά επισήμανε ότι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Την ανωτερότητα του Πανιωνίου παραδέχθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Κυανέρυθρους με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια το παιχνίδι και επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σήμερα δώσαμε χρόνο σε πολλά παιδιά και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τον Πανιώνιο. Αλλά τα παιχνίδια δεν κρατάνε για 45 λεπτά. Μέχρι το πέναλτι είχαμε μια καλή εικόνα αλλά απο εκεί και πέρα χάσαμε την συγκέντρωση μας και ο Πανιώνιο κέρδισε δίκαια».

Για το γεγονός ότι επιστρέφει τέταρτη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου: «Σίγουρα όταν επιστρέφεις για τέταρτη φορά σε μια ομάδα σημαίνει ότι κάτι είχε κάνει τις προηγούμενες φορές. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και πως θα γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από