Ανδρεόπουλος : «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος σχολίασε το παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος είναι μια οργανωμένη ομάδα και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε τον Τρικάλων με 2-1 στην Τούμπα σ’ ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένας από τους παίκτες των φιλοξενουμένων, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με δηλώσεις του, σχολίασε τα τεκταινόμενα του αγώνα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τη χρονιά των Τρικάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Libero 107,4:

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: Στο πρώτο ματς το σκορ ήταν πλασματικό, δεν το αξίζαμε βάσει εικόνας. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι χτες, ξέραμε ότι για ένα διάστημα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα, τα καταφέραμε και είναι θετικό αυτό.

Για τον τρόπο που περιόρισαν χτες για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ΠΑΟΚ: Κλείσαμε καλά τους χώρους, παίζαμε με τρία αμυντικά χαφ στη γραμμή. Μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα, αντιδράσαμε καλά, βάλαμε και το γκολ. Μετά το 1-1 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, εκεί έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί να τελειώσει το παιχνίδι.

Για την ομάδα των Τρικάλων: Έχουμε μία καλή ομάδα, έχουμε παιδιά που έχουν παίξει Super League. Μας φτιάχνει την ψυχολογία μία καλή εμφάνιση, αλλά ως εκεί. Μας ενδιαφέρει τώρα το πρωτάθλημα. Ήταν επιτυχία ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ, πολύ βάθος, όποιος και να παίξει κάνει καλά τη δουλειά του. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μπορεί να το πάρει. Είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλό προπονητή.

Για την πορεία της σεζόν για τα Τρίκαλα: Εμείς έχουμε παίξει στα πρώτα εννιά παιχνίδια έξι ντέρμπι. Έχουμε την ομάδα τρίτη και στους 16 του Κυπέλλου. Με την είσοδο κάποιων παιδιών στην ομάδα θα βοηθηθούμε χωρίς να χαλάσουν οι ισορροπίες εντός ομάδας. Ο στόχος μας είναι να ανεβούμε, δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμάς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από