Ζιντάν: «Δεν μπορώ να πω αν η Μπαρτσελόνα παίζει καλά ή όχι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τον τρόπο παιχνιδιού των μπλαουγκράνα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε μία μέρα πριν το ματς με την Αλαβές (10/07, 23:00), μίλησε για την πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τις απουσίες των Αζάρ και Μαρσέλο αλλά και για την μεγάλη αντίπαλο της ομάδας, Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες», τόνισε πως παραμένει συγκεντρωμένος μόνο στον αυριανό αγώνα και όχι στην πιθανή κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ισπανίας.

«Δεν μιλάμε για το τι μπορεί να συμβεί. Μιλάμε μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την Αλαβές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ένας ακόμη τελικός για εμάς. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, παρακολουθώ κάθε της αγώνα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω αν παίζει καλά ή άσχημα. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω σε τέτοιες καταστάσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από