Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-3

Μεγάλο διπλό Ευρώπης για τη Γρανάδα που νίκησε 3-2 τη Σοσιεδάδ και την πλησίασε στον ένα βαθμό.

Απόδραση για τη Γρανάδα από το «Ανοέτα» με 3-2 κόντρα στη Σοσιεδάδ την οποία πλησίασε στον ένα βαθμό και κάνει όνειρα Ευρώπης.

Στο 21′ η Γρανάδα έκανε το 1-0 όταν ο Ντουάρτε έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Πουέρτας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 38′ ο Μπαρενετσέα είχε δοκάρι για τη Σοσιεδάδ και έξι λεπτά μετά ήρθιε και το 0-2 με τον Σολδάδο να πλασάρει τον Μόγια. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Σοσιεδάδ είχε και δεύτερο δοκάρι, πάλι με τον Μπαρενετσέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σταμάτησαν να χτυπάνε τα δοκάρια και βρήκαν δίχτυα. Αρχικά στο 47′ με τον Μερίνο να μειώνει σε 1-2 και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, έφτασαν και στο 2-2 με σουτ του Ογιαρθάμπαλ στο 83′

Η Γρανάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με κεφαλιά του Ντουάρτε από σέντρα του Ματσίς, έκανε το 3-2 παίρνοντας τη μεγάλη νίκη.

Σοσιεδάδ: Μογιά, Γιορέντε, Αρίτζ Ελουστόνδο (70′ Γκοροσαμπέλ), Λε Νορμάντ, Μουνιόθ Αϊχέν, Θουμπιμέντι, Μπαρενετσέα, Ογιαρθάμπαλ, Μερίνο, Πόρτου (63′ Ντζουαρά), Γουίλιαν Ζοζέ (77′ Ρομπέρτο Λόπεθ)

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Νέβα, Βίκτορ Ντίαθ, Ντουάρτε, Βαγιέχο (68′ Χερμάν Σάντσεθ), Φουλκέρ, Γιαν Μπράις (63′ Αζίζ), Χερέρα (90′ Μαρτίνεζ), Πουέρτας (90′ Ντίαζ), Σολδάδο (63′ Ματσίς), Κάρλος Φερνάντες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από