Εσπανιόλ – Εϊμπάρ 0-2

Με νίκη σωτηρίας έφυγε η Εϊμπάρ από την έδρα της Εσπανιόλ που ήδη έχει αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία, κερδίζοντάς την με 2-0.

Η Εϊμπάρ έφυγε με το (υπερπολύτιμο) τρίποντο από την έδρα της Εσπανιόλ, επικρατώντας με 2-0 για την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων ο Εντού Εσποζίτο, το ένα εξ’ αυτών κατευθείαν από την άσπρη βούλα, ενώ το άλλο με δεύτερη προσπάθεια ξανά από εκτέλεση πέναλτι.

Ο 23χρονος Ισπανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα. Αρχικά άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Δέκα περίπου λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 360 λεπτό του ματς, ο διαιτητής καταλόγισε ξανά την εσχάτη των ποινών για την Εϊμπάρ, με τον Εντού Εσποζίτο να αναλαμβάνει και αυτή την εκτέλεση. Σε αυτήν, ο Ντιέγκο Λόπεζ είπε «όχι» αρχικά στον συμπατριώτη του, ωστόσο στην επαναφορά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν αστόχησε και έτσι έγραψε το τελικό 2-0.

Πλέον, η Εϊμπάρ «φιγουράρει» στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα με 39 βαθμούς, επτά πιο πολλούς από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Εσπανιόλ, παρέμεινε στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς, έχοντας αποχαιρετήσει ήδη την πρώτη κατηγορία.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από