Σετιέν : «Σε κάποια πράγματα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε με τον Μέσι»

Άμεση ήταν η απάντηση του Κίκε Σετιέν στις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι, μετά την ήττα από την Οσασούνα και την κατάκτηση του τίτλου από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Βαρύ» είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά την απώλεια του τίτλου στην La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» περνάνε μία κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ο Λέο Μέσι δήλωσε μετά την ήττα από την Οσασούνα πως εάν συνεχιστεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, τότε η ομάδα του δεν θα έχει καμία τύχη απέναντι στη Νάπολι.

Πάνω στις δηλώσεις αυτές τοποθετήθηκε ο τεχνικός των Καταλανών, Κίκε Σετιέν, συμφωνώντας εν μέρει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο ανέφερε πως η ομάδα του έχει δώσει δείγματα που τον κάνουν να πιστεύουν για μία καλύτερη συνέχεια.

«Είναι μερικά πράγματα στα οποία συμφωνώ με τον Μέσι αλλά και μερικά στα οποία διαφωνώ. Εάν δεν βελτιωθούμε και έχουμε ανάλογη παρουσία όπως στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Οσασούνα τότε δεν θα έχουμε καμία τύχη. Από την άλλη, σε άλλους αγώνες όπως εναντίον της Βιγιαρεάλ, εμφανιστήκαμε εξαιρετικοί και πιστεύω πως εάν παρουσιαστούμε έτσι, τότε θα έχουμε βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του Champions League» δήλωσε ο 61χρονος τεχνικός της Μπαρτσελόνα στην τελευταία συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από