Επίσημο : Τέλος ο Σετιέν από την Μπαρτσελόνα (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα το... διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό.

Εγινε το αναμενόμενο, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει τους τίτλους τέλους με τον Κίκε Σετιέν!

Η συντριβή και η ταπείνωση από την Μπάγερν Μονάχου φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Βαρκελώνης να ανακοινώνει πως αποτελεί ήδη παρελθόν ο προπονητής, Κίκε Σετιέν.

O τεχνικός από το Σανταντέρ της Ισπανίας… πλήρωσε τον ιστορικό διασυρμό από τους Βαυαρούς, με τον 61χρονο να κάθεται για 25 ματς στον πάγκο της ομάδας. Έχοντας 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Νέος προπονητής της Μπάρτσα αναμένεται να αναλάβει ο Ρόναλντ Κούμαν, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν τις επόμενες μέρες την απόφασή τους. Ο Ολλανδός θα παραιτηθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του, για να καθοδηγήσει στην επόμενη μέρα τους Μπλαουγκράνα.

Η ανακοίνωση των Καταλανών κρύβει… εκπλήξεις, καθώς ουσιαστικά παραμένει στην θέση του ο Αμπιντάλ: «Αυτή είναι η πρώτη απόφαση στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της πρώτης ομάδες , που θα συμφωνηθεί από κοινού με τον τωρινό τεχνικό διευθυντή και τον νέο προπονητή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

Παράλληλα, να σημειωθεί, πως ο Μπαρτομέου δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως έγινε γνωστό, οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 15 Μαρτίου του 2021, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του στην αθλητική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, συμφώνησε ότι η ημερομηνία των επόμενων εκλογών για την προεδρία του Συλλόγου είναι η πρώτη ημέρα αγώνων από τις 15 Μαρτίου 2021. Η επίσημη ανακοίνωση των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43.1 των κανονισμών του συλλόγου».

⚠️ BREAKING NEWS ⚠️Quique Setién no longer first team coach.The new coach will be announced in the coming days as…

Δημοσιεύτηκε από FC Barcelona στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από