Μπαρτσελόνα: Στα πλάνα του Κούμαν ο Κουτίνιο

Έτοιμος να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά με την Μπαρτσελόνα είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, αφού ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να τον υπολογίζει κανονικά.

Τις πρώτες του ώρες ως πρωταθλητής Ευρώπης περνάει ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συνέβαλε στην κατάκτηση του έκτου Champions League της Μπάγερν, ωστόσο πλέον θα πρέπει να σκέφτεται τη νέα σεζόν, αφού ο δανεισμός του στους Βαυαρούς, τελείωσε οριστικά.

Ο 28χρονος παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, να είχαν βέβαιη την μη παραμονή του στη Βαρκελώνη. Η πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν στο τεχνικό τιμόνι των «μπλαουγκράνα» φέρνει νέες εξελίξεις, με τα καταλανικά Μέσα να αναφέρουν, πως ο Ολλανδός επιθυμεί την παραμονή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα φέρεται πως οι δυο τους ετοιμάζονται να συζητήσουν όπου ο παλαίμαχος άσος των Καταλανών θα του αναφέρει την επιθυμία του να τον κρατήσει στο ρόστερ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Επιστρέφω στην Μπαρτσελόνα τώρα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκεφτεί το μέλλον αυτόν τον καιρό επειδή ήμουν συγκεντρωμένος στο Champions League. Θέλω να επανέλθω στο 100% της φόρμας μου και να ανακάμψω αγωνιστικά. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Κουτίνιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από