Στόιτσκοφ : «Διώχνουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου»

Θέση στο θέμα των ημερών πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Χρίστο Στόιτσκοφ, αναφέροντας πως οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτοί που «διώχνουν» τον Λέο Μέσι.

Το θέμα των ημερών ή και των τελευταίων χρόνων θεωρείται αυτό του Λέο Μέσι. Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα πως αποχωρεί, όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο, ασχολείται φυσικά με την υπόθεση.

Θέση πήρε και ο παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα», Χρίστο Στόιτσκοφ, αναφέροντας πως ο τρόπος που μεταχειρίζεται την υπόθεση η Μπαρτσελόνα, μοιάζει περισσότερο σαν να διώχνει ο σύλλογος τον ποδοσφαιριστή, παρά σαν να αποχωρεί ο ίδιος ο Μέσι.

«Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα μεταχειρίζεται την υπόθεση είναι τραγικός. Μοιάζει περισσότερο σαν να διώχνουμε εμείς οι ίδιοι τον Μέσι. Ο Λέο έχει κρύψει πολλά ζητήματα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του έχουν βάλει κάτω από το χαλί, όλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα, όπως στο Μπάσκετ και στο Χάντμπολ που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μόνο αποτυχίες. Θα είναι πολύ άσχημο εάν ο Μέσι αποχωρήσει από την πίσω πόρτα…» ανέφερε ο Στόιτσκοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από