Ρεάλ Μαδρίτης : Στην πόρτα της εξόδου Χάμες, Θεμπάγιος και Ντίας

Πολύ κοντά στο να παραχωρήσει τρεις ποδοσφαιριστές της, βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι αποχωρήσεις των Χάμες Ροντρίγκες, Ντάνι Θεμπάγιος και Μπραχίμ Ντίας, είναι προ των πυλών...

Πάνω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη… διχόνοια της Μπαρτσελόνα, θα προσπαθήσει να χτίσει τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» ετοιμάζουν τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν, καθώς βρίσκονται στο στάδιο του «ξεσκαρταρίσματος», με τις αποχωρήσεις των Χάμες Ροντρίγκες, Ντάνι Θεμπάγιος και Μπραχίμ Ντίας, να θεωρούνται «τελειωμένες».

Σύμφωνα με τον συνήθη «ύποπτο» Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ένα βήμα μακριά από τις αποχωρήσεις τους, με τη «Βασίλισσα» να τα έχει βρει σε όλα, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες, με τον Χάμες να καταλήγει στην Έβερτον, τον Θεμπάγιος στην Άρσεναλ και τον Ντίας στη Μίλαν.

Τόσο ο Θεμπάγιος όσο και οι «κανονιέρηδες» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από την περασμένη σεζόν, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συμφωνία τους, για συμβόλαιο ακόμη ενός χρόνου. Στην περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες, η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κολομβιανός ήταν ο διακαής πόθος του Κάρλο Αντσελότι στην Έβερτον, η οποία φέρεται να τα έχει βρει σε όλα και με τους «μερένχες» και με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ο Μπραχίμ Ντίας θα μετακομίσει στο Μιλάνο για χάρη των «ροσονέρι», με τη συμφωνία να περιέχει τρεις όρους. Δανεισμός ενός χρόνου με προαιρετική οψιόν αγοράς, ενώ η «Βασίλισσα» κατάφερε να βάλει και μία οψιόν επαναγοράς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από