Μπαρτσελόνα : Ξεκίνησε τις επαφές για Ντεπάι

Τις διαπραγματεύσεις με τη Λιόν για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, φέρεται να ξεκίνησε η Μπαρτσελόνα.

Αφού ηρέμησαν με την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, στην Μπαρτσελόνα μπορούν πλέον να νιώθουν πιο χαλαροί και να σχεδιάσουν με ορθό τρόπο την επόμενη σεζόν. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αναδιαμόρφωσης του ρόστερ, έχοντας ήδη ενημερώσει τους Βιντάλ, Ουμτιτί και Σουάρες πως δεν υπολογίζονται, ενώ παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικές μέρες ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Μέσα στα πλάνα αυτά, φαίνεται πως βρίσκεται ο Μέμφις Ντεπάι. Ο εξτρέμ της Λιόν πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τους Γάλλους, φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά τουChampions League.

Σύμφωνα με τον γνωστό Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη Λιόν, ενώ δεν θα έχει κανένα θέμα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αφού ο Ντεπάι επιθυμεί να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, θέλοντας να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Κούμαν και ο Ντεπάι έχουν συνεργαστεί άψογα στην Εθνική Ολλανδίας, καθώς ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ήταν και ένας από τους βασικούς ανθρώπους που βοήθησαν τον Μέμφις να αναγεννηθεί, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από