Ετό : «Χαρούμενος που ο Μέσι έμεινε στην Μπαρτσελόνα»

Χαρούμενος για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Σαμιουέλ Ετο.

O Mέσι θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη χρονιά, παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Βαρκελώνης, ωστόσο η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ έκανε αδύνατη την αποχώρηση του.

Θέση για την παραμονή του 33άχρονου άσου πήρε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα Σαμιούελ Ετο. Ο παλαίμαχος Καμερουνέζος επιθετικός παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ισπανικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-2021, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που ο Μέσι εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος επειδή ο… γιος μου παραμένει στο σπίτι του. Όμως, στην Μπαρτσελόνα χρειάζονται κι άλλους παίκτες με …μπλαουγκράνα DNA. Ο Μέσι μόνος του δεν είναι αρκετός. Πρέπει να ψάξουν στην αγορά και να βρουν παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν ποδοσφαιρικά το στυλ του Τίκι-Τάκα κι όχι να είναι box to box. Επίσης θα ήθελα να δω τον Μπουσκέτς να παίζει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα καλή όταν είναι σε καλή φόρμα ο Μπουσκέτς»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από