Σοσιεδάδ – Θέλτα 1-2

Ο Γουίλιαν Zοσέ άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ μόλις στο 10'. Ο Άσπας ισοφάρισε από τα 11 βήματα (1-1), ο Βραζιλιάνος των γηπεδούχων αστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Μάξι Γκόμες έδωσε σπουδαίο διπλό στην Θέλτα (2-1)!

Σκόραρε, ισοφαρίστηκε, έχασε πέναλτι, έφαγε γκολ, έχασε. Δεν ήταν η καλύτερη μέρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ σήμερα η οποία υπέστη την τρίτη της σερί ήττα στη La Liga. Η Θέλτα από πλευράς της, έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την ήττα.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Γουίλιαν Zοσέ άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πριέτο. Στο 20′ ο Ιάγκο Άσπας δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι (χέρι του Χουάνμι) και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Δεν πρόλαβα να συμπληρωθούν πέντε λεπτά όμως και η γηπεδούχος Σοσιεδάδ είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ζοσέ όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λομπότκα, αφού σημάδεψε το δοκάρι. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 75′ ο Ντάνιελ Βας εκτελεί το κόρνερ και με την σέντρα του βρίσκει στο κέντρο της μικρής περιοχής τον Μάξι Γκόμες ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Αυτή η νίκη ήταν το τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα της Θέλτα στα 4 παιχνίδια της στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος. Εν αντιθέσει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποιά αγνοοεί τη λέξη νίκη στα τελευταία τρία της παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=cwMAi51oQUw

https://www.youtube.com/watch?v=VK-a56KqKgk

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από