Μπαρτσελόνα : Τα βρήκε με Μάντσεστερ Σίτι για τον Γκαρθία (pic)

Ο ταλαντούχος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (21/09) παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς, καθώς είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Βαρκελώνη.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει σήμερα (21/09) την Γουλβς στο πλαίσιο της δεύτερη αγωνιστικής της Premier League. Ωστόσο, από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα λείπει Έρικ Γκαρθία, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sport», η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τους «πολίτες» για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού και η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία. Το κόστος της μετακίνησης του 19χρονου στόπερ ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο διεθνής Ισπανός, επιστρέφει στην χώρα του και στους «μπλαουγκράνα» μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Αγγλία. Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του νεαρού άσου με την Σίτι έληγε το 2021, με τον ίδιο να μην θέλει να ανανεώσει και εν τέλει να επιστρέφει στην Ισπανία. Με την πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου μέτρησε 23 παραστάσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από