Τρινκάο : «Ο Μέσι με βοηθάει σε όλα»

Για τη βοήθεια που του δίνει ο Λιονέλ Μέσι τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών γραμμών αναφέρθηκε ο νέος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Φραντσίσκο Τρινκάο.

Αντίστροφα μετράνε στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα για την επίσημη έναρξη της σεζόν, η οποία ξεκινάει αύριο κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Το κλίμα στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά και την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, καθώς είχε προηγηθεί και η μεγάλη περιπέτεια με τον Λιονέλ Μέσι…

Ένα από τα θετικά στοιχεία του φετινού ρόστερ, φαίνεται πως είναι ο νεοαποκτηθέντας Φραντσίσκο Τρινκάο. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από τους Καταλανούς τον περασμένο Ιανουάριο και έδειξε στην προετοιμασία πως έχει θέση στο ρόστερ, έχοντας παράλληλα και τις ικανότητες να καθιερωθεί στην ομάδα.

Ο 21χρονος μίλησε σε καταλανικό Μέσο και αναφέρθηκε στον ρόλο του Μέσι, ο οποίος έχει καταλυτικό ρόλο στην προσαρμογή του νεαρού Πορτογάλου.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα, ο Μέσι ήταν από τους πρώτους που με πλησίασαν. Πάντα μου λέει να τον ρωτάω για οποιαδήποτε απορία και συνέχεια με βοηθάει σε όλα. Μου δίνει συμβουλές και με καθοδηγεί. Είναι ο καλύτερος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από