Μπαρτσελόνα : Βάζει υποψηφιότητα και ο Λαπόρτα στις εκλογές του Δεκέμβρη

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του Δεκέμβρη.

Λιγότεροι από δύο μήνες μένουν για τις πολυαναμενόμενες διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν επιτέλους να «γλιτώσουν» από την καταστροφική διοίκηση Μπαρτομέου και ετοιμάζονται μετά από έξι χρόνια να αλλάξουν σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά.

Μπορεί όλα τα Μέσα της Βαρκελώνης να έδιναν φαβορί τον πολύ αισιόδοξο Βίκτορ Φοντ, ωστόσο τα δεδομένα πλέον αλλάζουν ριζικά, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα βάλει υποψηφιότητα και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα. Ο Καταλανός ήταν στο τιμόνι της ομάδας για οχτώ χρόνια (2004-2012), όταν οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν μια από τις καλύτερες ομάδες που έχει δει το άθλημα, υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μόνο ένας από τους πέντε τελευταίους προέδρους της Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τη θητεία του και αυτός είναι ο Λαπόρτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από