Χετάφε : Απέκτησε Φλαμινί

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Φλαμινί. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ισπανική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Από καιρό ήταν γνωστό ότι θα κατέληγε στην ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης ο άλλοτε μέσος των Άρσεναλ, Μίλαν και Μαρσέιγ, όπως […]

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Φλαμινί. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ισπανική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Από καιρό ήταν γνωστό ότι θα κατέληγε στην ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης ο άλλοτε μέσος των Άρσεναλ, Μίλαν και Μαρσέιγ, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Η μεταγραφή πήρε σάρκα και οστά λοιπόν, με τη Χετάφε να αποκτά μια έμπειρη λύση για τη μεσαία της γραμμή.

Ο Φλαμινί δεν ανήκε πιο πριν σε κάποια ομάδα, ενώ ο ίδιος θεωρείται ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς η εταιρία βιοτεχνολογίας GFBiochemichals της οποίας είναι ιδιοκτήτης κοστολογείται στα 30 δισεκατομμύρια ευρώ!

https://twitter.com/GetafeCF/status/959456729275748353

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από