Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 5-0

Επιτέλους αντέδρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, συνθλίβοντας 5-0 τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και πήρε σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας!

Τέσσερις σερί ήττες μετρούσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, σηκώνοντας μάλιστα και δύο τεσσάρες στις πλάτες της (από τις Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ). Κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια όμως  ξέσπασε (5-0), αντέδρασε και πήρε μια πολύτιμη νίκη – ανάσα τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και αναφορικά με την εσωτερική κρίση που είχαν φέρει τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το +9 από τις θέσεις του υποβιβασμού είναι μαξιλαράκι ασφαλείας και για τον τεχνικό της ομάδας, Εουσέμπιο Σακριστάν, που όδευε προς την πόρτα της εξόδου ενώ τα πέντε γκολ κόντρα στην (κάκιστη ωστόσο) Λα Κορούνια ίσως λειτουργήσουν σαν ξυπνητήρι!

Ο συνήθης ύποπτος, Γουίλιαν Ζοσέ, άνοιξε το σκορ λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου του αγώνα (1-0). Στο 62′ το μακρινό του Ιγιαραμέντι έκανε το 2-0 για τους Βάσκους και ο Κανάλες «έγραψε» το 3-0 στο 75′.

Ο Ελουστόνδο στο 83′ και ο Ιγιαραμέντι (που έχει σκοράρει τα 4 από τα 7 του γκολ κόντρα στην Λα Κορούνια) εξ επαφής στο 89′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, διασύροντας έτσι την Ντεπορτίβο που παραπαίει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μία νίκη σε 11 αγωνιστικές.

https://www.youtube.com/watch?v=gho0e4unWbw

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από