Εντονα παράπονα από Ζιντάν : «Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας, έπρεπε να είχε αναβληθεί»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κόλλησε στη χιονισμένη Παμπλόνα, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να εκφράζει τα παράπονά του για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε δύο βαθμούς (0-0) στη χιονισμένη Παμπλόνα, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να εμφανίζεται εκνευρισμένος μετά το τέλος του ματς.

Ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Οσασούνα, υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Παράλληλα, δήλωσε πως η La Liga έπρεπε να αναβάλλει το ματς των δυο ομάδων.

«Κάναμε ό, τι μπορούσαμε στο γήπεδο, γιατί δεν είδα έναν υπέροχο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το ματς έπρεπε να αναβληθεί.

Στο τέλος πήραν την απόφαση να παίξουμε και το ματς ήταν αυτό που είδαμε.

Αν ήταν κατάλληλο για να παίξουμε; Όχι, αλλά στο τέλος πρέπει να κάνουμε ό, τι μας λένε», είπε Ζιζού μετά τη λήξη του ματς.

Αν αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει στη διεκδίκηση του τίτλου: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα, αλλά δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Τώρα δεν ξέρουμε πότε θα ταξιδέψουμε. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι το πως θα ανακάμψουμε στο επόμενο ματς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από