Εϊμπάρ – Ατλέτικο 1-2

Οι Ροχιμπλάνκος «φλέρταραν» με την γκέλα, όμως, ο Λουίς Σουάρες στο 88’ έκανε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουίς Σουάρες στο 88’, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Εϊμπάρ με 2-1 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ροχιμπλάνκος «φλέρταραν» με την γκέλα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που τους φέρνει στο +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Μερέγχες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού στο 9ο λεπτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ από τον τερματοφύλακα της Εϊμπάρ! Ο Καρασκό έκανε πέναλτι στον Ινούι και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μάρκο Ντμίτροβιτς, ανέλαβε την εκτέλεση. Ο πορτιέρο της Εϊμπάρ δεν λάθεψε απέναντι στον Ομπλακ και έκανε το 1-0.

Στο 26’ η Ατλέτικο Μαδρίτης άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Κορέα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ντμίτροβιτς. Ο,τι δεν κατάφερε ο ο Κορέα, το έκανε στο 40’ ο Λουίς Σουάρες. Η μπάλα στρώθηκε στον Ουρουγουανό επιθετικό και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 49’ η Εϊμπάρ απείλησε με τον Κίκε, αλλά ο Ομπλακ αντέδρασε σωστά και είπε «όχι» στον αντίπαλό του, ενώ στο 62’ ο Αρμπίγια αστόχησε εξ επαφής. Στο 71’ ο Σουάρες έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 73’ ο Ντμίτροβιτς έσωσε μετά από σουτ του Φελίπε όπως έκανε και στο 85’ μετά από πλασέ του Ζοάο Φέλιξ.

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει με το σκορ στο 1-1. Στο 87’ όμως ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι από τον Αρμπίγια και δευτερόλεπτα αργότερα το εκτέλεσε αλά Πανένκα, κάνοντας το 2-1.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Μπιγάς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Ντιόπ (90+1’ Πέδρο Λεόν), Ινούι, Άλβαρεθ, Πόθο, Εσπόσιτο, Κίκε, Μούτο (77’ Ενρίτς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Φελίπε, Χιμένεθ, Σαούλ, Λεμάρ (46’ Ζοάο Φέλιξ), Καρασκό, Γιορέντε, Σουάρες (90+2’ Κοντογμπιά), Κορέα (46’ Τορέιρα).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από