Σεβίλλη – Κάντιθ 3-0 : Απίθανος Εν Νεσιρί και τετράδα για τη Σεβίλλη

Η Σεβίλλη νίκησε εύκολα με 3-0 την Κάντιθ με τον Εν Νεσιρί να προσφέρει μια μοναδική παράσταση, σημειώνοντας και τα τρία τέρματα.

Με οδηγό τον Εν Νεσιρί, η Σεβίλλη κέρδισε την Κάδιθ με 3-0 στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και κουνά σεντόνι, αφού «πάτησε» και πάλι στην τετράδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χουλιάν Λοπετέγκι κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα με τον Εν Νεσιρί να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα των Σεβιγιάνων.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Οκάμπος πέρασε μόλις έξω ενώ στο 16’ ο Εν Νεσιρί έπιασε το γυριστό από κοντά αλλά δε βρήκε στόχο. Τελικά στο 35ο λεπτό το σουτ του Σούσο σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Εν Νεσιρί πλάσαρε για το 1-0. Μάλιστα στο 39ο λεπτό ο Σούσο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Εν Νεσιρί με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Η Σεβίλλη είχε τον έλεγχο και στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Μπαρό έκανε τραγικό λάθος και ο Εν Νεσιρί με κεφαλιά έκανε το 3-0. Μάλιστα στο 64ο λεπτό ο Εν Νεσιρί πέτυχε και 4ο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ.

Στο 69’ ο Νάβας αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 70’ ο Μπόνο έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μπαρό. Από το κόρνερ ο Νεγρέδο έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε και στο 73’ ο Μπόνο είπε όχι σε κοντινό προσπάθεια του Λοσάνο. Η Κάντιθ απείλησε και στο 74ο λεπτό με μακρινό σουτ του Νεγρέδο που έξυσε το δοκάρι του Μπόνο, ενώ στο 88′ ο Λεντέσμα είπε όχι σε πλασέ του Ιντρίσι.

Σεβίλλη: Μπόνο, Ακούνια, Σέρχι Γκόμεθ, Κουντέ, Νάβας (77’ Βιδάλ), Φερνάντο (46’ Γκουντέλι), Ράκιτιτς (65’ Χορδάν), Τόρες (85′ Ιντρίσι), Σούσο (77’ Μουνίρ), Οκάμπος, Εν Νεσιρί

Κάντιθ: Λεντέσμα, Καρκελέν, Αλκαλά, Κάλα, Μπαρό, Φαλί Χιμένεθ, Άλεξ (81′ Γαρίδο), Σάλβι (46’ Περέα), Γιόνσον (59’ Χάιρο Ικθκιέρδο), Νεγρέδο (81′ Νιέτο), Λοσάνο (81′ Μάλμπασιτς).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από